söndag 21 oktober 2012

Tjockis !

Det här är det tjockaste halsband jag någonsin gjort med cykelslang. Det är nästan 4 cm i diameter och 50 cm långt. Jag tror att gränsen på hur tjockt man kan göra det, går här någonstans...misstänker att det blir alldeles för tungt annars. Hursomhelst så är detta bra och är hur läckert som helst på !

söndag 14 oktober 2012

Får det lov att vara lite färg ?

Nu har jag gjort smycken i svart och silver ett bra tag och idag kunde jag inte låta bli utan att göra ett halsband i färg !! Upplyftande att titta på även om det kanske inte är helt lätt att ha på sig. Men vad gör det, ibland så brukar det som jag tror ingen vill ha, försvinna fortast. Så vem vet !? Cirklarna är ca 25 mm i diameter, stålkulor och knallorange gummislang.

söndag 7 oktober 2012

Bubblor"Bubblor" kallar jag min senaste smyckeskollektion i plexiglas. I den ingår det armband, halsband och ring. Armbandet är i samma modell som jag visat tidigare men jag har bytt ut sorten på plexiglas. Använder nu kombinationen spegelglas och sidenmatt.  Här på bild är det silverfärgat spegelglas. Finns även i färgerna rött, brons och orange.