onsdag 20 oktober 2010

Är gult fult ?

Läste i någon tidning att gult ska vara lite inne nu i höst...jag tycker inte så värst mycket om gult. Kollade lite bland gömmorna och fann några grejor som jag gjort med gult inblandat i....tänkte kanske att det skulle passa till något AIK-fan för jag gjorde dessa ihop med en massa i svart-vitt till en trogen Landskrona BOIS anhängare.

7 kommentarer:

 1. Gult är fyraåringens bästa färg. Och själv gillar jag den också i rätt sammanhang! Det är inte en helt rätt färg. Och jag skulle inte klä mig i gult. Men halsbandet med gul ull (visst är det ull?) gillar jag!

  SvaraRadera
 2. Jag säger som TokTova, gult är en 4-årings favvo färg. Jag ser ut som en påskfigur i gult.... kan ju roa endel förstås!
  Kram Karin på Ösäter

  SvaraRadera
 3. Jeg synes gult er en fantstisk farge og de fine tingene du viser fram her får fargen virkelig til å komme til sin rett.

  SvaraRadera
 4. Nej, når man sætter gult så smagfuldt sammen med sort i dit fine design, så er det så smukt Eva! Jeg får mindelser om store franske modehuse i 50érne, når jeg ser det.

  Du er så dygtig!
  Stort kram til dig fra mig,
  Helle

  SvaraRadera
 5. Gult tillhör inte mina favofärger. Väver t.ex. väldigt sällan med gula garner. Roligt att du gillar mina gardiner.
  Jag tycker om dina broscher som du gjort här under. Och vilket fint ATC-kort. Måste få till mina också nu, men tiden har bara försvunnit för mej.
  Ha det gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 6. Thanks for visiting me...what a pity I can´t understand your language(google also not...-strange translations:-)---But: very interesting things you are doing!!

  SvaraRadera
 7. Nä! Gult kan vara jättevackert! För att komma över gulfulheten tvingade jag mej själv en gång att väva en gul matta! Jösses vad den blev vacker! Å va glad jag blev! Ha det gott!

  SvaraRadera

Du gör mig så glad, tack snälla för att du tog dig tid att lämna ett spår här hos mig :)