tisdag 17 april 2012

Sommarlängtan !

Kan väl inte släppa den där goa värmen i Turkiet riktigt...har därför ändrat min blogg så den blir lite soligare och varmare. Kanske det hjälper för stunden tills den riktiga sommaren kommer. Ett par passande örhängen har jag också gjort :) Tre varma nyanser på akrylpärlor ihop med silver får också lysa upp tillvaron, eller hur ?

6 kommentarer:

  1. Så underbara som bara någonting kan bli. Ser nästan goda ut:)

    SvaraRadera
  2. Hej å hå Eva, nä nu blommar det i hagen...trodde först att jag kommit fel...men ack nej, nu har Eva "vårstädat". Härligt med färg! Den där oranga färgen passar bra till en solbränd hud. Snygga som vanligt!
    Var rädd om dig och de dina!
    Kram från mig. Glöm för gudsskull INTE Ida!!!!

    SvaraRadera
  3. Så glad jag blev när jag öppnade upp här. Värmen stömmar mot mej. Så fina örhängen du gjort och inga hål i öronen har jag. Suck.
    Imorron åker jag till Skåne, fast jag ser inte fram mot närmare 9 timmar på tåget, men har stickning, bok och korsord med mej.
    Kramar Birgitta

    SvaraRadera
  4. Velkommen hjem Eva:)
    Skønne,skønne farver du har valgt til din header:)Ser godt ud.
    Smukke,smukke øreringe...og hjertet i sidste indlæg:)

    Knus og kram herfra

    SvaraRadera
  5. Åh, har du været på ferie i Tyrkiet Eva....nu bliver jeg lidt misundelig! Det må have været dejligt at komme ned i den ordentlige varme på et tidspunkt hvor man stadig skal pakkes ind i tæpper hvis der skal solbades herhjemme!
    Og naturligvis skulle din blog farvelægges i solrige nuancer, jeg tænkte med det samme på sol og varme. Ørehængerne passer jo som hånd i handske til dit nye blog udseende, elsker dem!

    Jeg håber du kan holde din solbrændthed ved lige med lidt sol på dine kanter!

    Kram til dig Eva!
    Helle

    SvaraRadera

Du gör mig så glad, tack snälla för att du tog dig tid att lämna ett spår här hos mig :)