söndag 13 maj 2012

Älskar igelkottar !

Jag hyser stor kärlek till igelkottar ! Varför vet jag inte riktigt..kanske för att de lever så nära en, kommer fram och dricker lite mjölk då och då. Sen går det ju ju inte klappa en igelkott hur söt den än är. Ett tag trodde jag att alla igelkottar höll på att bli ihjälkörda på våra vägar och det sved i hjärtat varje gång.
Här kommer ett igelkott-inspirerat armband och en bild på en långörad, underbart söt igelkottunge från Australien, tror jag :) 

10 kommentarer:

 1. Hvor er den flot Eva:)

  Knus og kram herfra

  SvaraRadera
 2. Två ljuvliga igelkottar!:)
  Jag hittade en liten liten en på brunnen här hemma idag...du får titta in och se på vår igelkott. Senare kommer de riktiga, hoppas vi på

  kram
  Karin

  SvaraRadera
 3. Verkligen söta igelkottar!
  Ha en skön vecka.

  Kram Karin

  SvaraRadera
 4. Det blev ju faktiskt väldigt fint!

  SvaraRadera
 5. Ja, skjønner godt at dette minner om pinnsvin! Både tøfft og søtt på samme tid! Klem

  SvaraRadera
 6. Inte så ofta jag ser igelkottar här, vet inte ens om det finns några. Såg en när jag var i Ystad. Snyggt armband. Väntar fortfarande på sol och värme.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 7. Det er faktisk rigtigt Eva, det ER jo et lille pindsvin du har lavet til håndleddet, så sødt!!! Jeg forstår godt din passion for dem, de har de mest nuttede udtryk i ansigtet!

  Håber du har det godt, min ven!

  Kram Helle

  SvaraRadera
 8. *fniss* ja visst liknar armbandet en igelkott. Det var ett jätte bra namn på smycket. Jag har ju nästan ett likadant och tänk vad många som vill "känna" på det. Du är så himla duktig, det vet du att jag tycker!
  Ha det nu bra kära Eva! Var rädd om dig och de dina! Ida du vet....
  Kram och vink från mig.

  SvaraRadera
 9. Det blir desverre færre og færre pinsvin her i Norge også. Om det er fordi så mange bli ihjel kjørte vet jeg ikke, men det er trist.
  Armbåndet ditt minner helt kjlart om et av disse nydelige nøstene. Jeg tenkte faktisk på det før jeg hadde lest teksten din :)
  Ønsker deg en fortsatt god helg!

  SvaraRadera

Du gör mig så glad, tack snälla för att du tog dig tid att lämna ett spår här hos mig :)