söndag 12 maj 2013

Inte så mycket gummi..

I detta hänge är det inte så mycket gummi som ingår men lite är det förstås. En metallpinne klädd med grön gummislang som jag har satt på 2 lavastenspärlor i mintgrönt, en egenhändigt gjord lampworkpärla i svagt rosa och vårgrönt, gummiringar i kiwigrönt ihop med silverfärgade rondeller och sist men inte minst ett stort hjärta i antiksilver, karbinlås. Hänger fint på en kulkedja!

6 kommentarer:

 1. Vad fint både detta och övriga smycken. Pysslig och duktig du är.

  Tänkte fråga om lite hjälp. Jag och min dotter kan vinna en resa till Legoland. Det skulle betyda så mycket om du ville rösta på oss och hjälpa oss vinna. Vi behöver vara inom de 10 första placeringarna och just nu är vi nära att inte vinna. Du röstar här: http://bloggbussen.bloggportalen.se/top-list på Lottizdays Fotograferande fyrabarnsmamma genom att klick på +1 till höger om vårat namn. Har även skrivit inlägg i min blogg där man kan rösta via http://lottizdays.blogg.se/2013/may/deppade-ihop-gjorde-det-jag-behovde-och-nu-maste-jag-ta-till-fight-2.html Det skulle betyda oerhört mycket om du vill hjälpa oss och gärna be de i din närhet att rösta. Röstningen pågår till 16 maj. Tack på förhand.

  SvaraRadera
 2. verkligen vårfint smycke, kram Irene

  SvaraRadera
 3. Måske ikke Eva...men lige så smuk som dine andre kreationer;)

  Knus og kram herfra

  SvaraRadera
 4. Ja og den vil hænge pænt rundt om halsen på de fleste Eva, du fornyer dig hele tiden og eksperimenterer, det er så flot!

  Knus Helle

  SvaraRadera
 5. Nej hvor er det flot :) , anderledes end det vi plejer at se, men rigtig flot. :)

  SvaraRadera
 6. Hej! Kikade runt lite på google och hittade till din blogg :) Annorlunda och häftiga smycken. Min faster jobbade mycket med äkta silver och gummi som hon länkade ihop, när hon höll på med smycken. Själv jobbar jag främst med namnsmycken. Gillar dom gröna nyanserna i detta smycke.

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera

Du gör mig så glad, tack snälla för att du tog dig tid att lämna ett spår här hos mig :)