lördag 15 mars 2014

Tema: koppar

Här har jag tagit en bit rostig plåt från ett gammalt skjul, lite ärgad koppar som kommer från våra gamla stuprör och en länk bestående av 200 st koppartrådar.


Kuddarna har jag vävt i grovt lin och de är "kopparfärgade", ett randigt bolstervar i ull, några stickade halsormar i lin, allt fick bli displayer för mina smycken i koppar. Detta är delar i min nya skyltning på Karla Konsthanverk i Helsingborg.

6 kommentarer:

 1. Er lidt vild med kobber - det er ikke en farve der er særlig god til mig, men oxyderer man den - så går det :) det er så smukke smykker du har lavet. Vedhænget på den øverste halskæder er helt vidunderligt :)

  SvaraRadera
 2. Synd att det är så långt till Helsingborg från mig, annars skulle jag kika i skyltfönstret. Det ser väldigt fint ut med kuddar och halsormar (kul namn). Fint med den ärgade kopparn, vilken effekt det blev. Du är jätteduktig, kram Irene

  SvaraRadera
 3. Återigen har du lyckats i ditt skapande. Koppar är så fint i färgen tycker jag.
  Ha en fortsatt skön helg.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 4. Himmel, så vackert smycke...måste få dottern att titta in här och se om hon är intresserad...
  Det har själ och färgerna är ljuvliga. Skickliga du!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Hvilken udstilling så smuk Eva, jeg vidste ikke at du lavede andre former for kunsthåndværk også. Er vild med de grove vævede kudder/puder og sjal. Kobber er for alvor kommet ind i varmen, jeg begynder også at få kobberting i min butik. Det er så fint at du genanvender kobbertrådene i dine flotte smykker, lige efter mit hjerte! Kram Helle

  SvaraRadera
 6. Smukt smukt smukt som altid Eva.

  Knus og kram herfra

  SvaraRadera

Du gör mig så glad, tack snälla för att du tog dig tid att lämna ett spår här hos mig :)