torsdag 4 december 2014

Nu är det dags..

Imorgon börjar julmarknaden på Fredriksdal här i Helsingborg. Jag har ställt färdigt min plats idag och känner mig nöjd. Jag fick mina nya visitkort från tryckeriet och då föll en sten från mitt hjärta. Jättegulligt av dem att fixa detta åt mig trots att jag var ute i sista minuten. Nu ikväll har jag gjort klart de sista smyckena och nu ska jag bara njuta av en traditionsrik, julig  helg ihop med trevliga medutställare och glada besökare! Har du vägarna förbi så står jag inne i Prästgården. Här en ny modell på armband i guldigt spegelplexi på sidenmatt svart. 
Satte ihop 2 bildcollage som trycktes på baksidan av mina visitkort, som lite reklam!

Jag har också hunnit göra ett smycke i julklapp till Andréa, som brukar göra mig fin i håret på min dotters salong. Hon är elev på frisörskolan i Helsingborg och praktiserar där. Saxen är ca 7 cm lång och symboliserar frisöryrket, hjärtat för att hon är en gullig tjej och stjärnan är för det är vad jag tror hon blir!

3 kommentarer:

 1. Eva, Eva om det första armbandet inte är bokat så har du en köpare här!!! Så läckert och unikt! Så mycket vackert du gjort! Tänk om jag bodde närmare.....skulle stå vid "ditt" bord på alla de julmarknaderna som du deltar på och sucka, stöna, säga:de vill jag ha m.m......*fniss*...Var rädd om dig unika Eva. Hälsa T.
  Kram och vink från mig.

  SvaraRadera
 2. Som vanligt så fint och så vackert, välgjort och inspirerande.
  Du kan du Eva, verkligen!
  Lycka till med alla marknader och försäljningar inför julen!
  Kram
  Karin

  SvaraRadera
 3. Då får jag önska lycka till på marknaden och en fin andra advent, kram Irene

  SvaraRadera

Du gör mig så glad, tack snälla för att du tog dig tid att lämna ett spår här hos mig :)