måndag 30 januari 2012

Tråkiga måndag...

Idag tänkte jag göra några nya ringar men så är jag ju jätteförkyld, så det funkade inte alls. Jag fick gjort en säger en och den är lika svart som jag känner mig till sinnes...så nu kryper jag ned i sängen med en kopp honungste och en tegelstensbok. Då brukar det gå ganska snabbt tills ögonen faller igen och lite extra sömn kan ju inte vara fel !

6 kommentarer:

 1. Den er godt nok flot Ewa ;) Rigtig god bedring til dig, du kunne prøve min "trylledrik" Den jager en forkølelse væk i en hast.

  Knus og kram herfra

  SvaraRadera
 2. Krya på dig. Här är det också förkylt och hostigt. Tre av fyra möjliga har åkt dit...

  SvaraRadera
 3. Kära Eva, ringen blev jätte fin! Nu tycker jag sååå synd om Dig! Det är inte roligt när man inte mår väl. Nu får du allt vara rädd om dig!!!
  Tänker på dig och "skickar" måååånga varma kramar till Dig! Hoppas du kryar på dig!
  Vink vink och så får du en extra puss i pannan idag. Ta Ida med dig under täcket!

  SvaraRadera
 4. Den blev ju riktigt fin. Hoppas du mår bättre efter att du bäddat ner dej och sovit. Jag dricker varm svartvinbärssaft nu när jag har ont i halsen. Det är nog sådana tider lite varstans.
  Ha det så gott - det ljusnar snart.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 5. Stackars dig, inte kul att vara sjuk! Det där med honungste och bok låter som ett bra recept. Och ringen var ju jättesnygg.
  Kram Yvonne

  SvaraRadera
 6. Huff da, Eva! Å være forkjølt er slitsomt, men håper du er bedre nå! Ringen var i alle fall flott, og svart er aldri feil! Klem

  SvaraRadera

Du gör mig så glad, tack snälla för att du tog dig tid att lämna ett spår här hos mig :)